PARILLADA ARGENTINA ANTWERPEN

PARILLADA ARGENTINA ANTWERPEN Parillada Argentina Antwerpen

order food online

Recentreview


4 stars out of 27 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Parillada Argentina Antwerpen. Want to know more? Find out more.

9 May 2022 at 17:27 Top
1 May 2022 at 16:36 Super lekker!!
28 Mar 2022 at 14:50 Wel wat laat
7 Feb 2022 at 6:12 Het eten was warm en lekker, maar naar verhouding duur. éénmalig te doen, zoals gezegd, lekker maar niet voor herhaling vatbaar omwille van de prijs
18 Jan 2022 at 21:39 2h moeten wachten op een rauwe stake die koud was en zelf nog in de pan moest doen , niet lekker
9 Jan 2022 at 16:11 Lekker en warm
2 Jan 2022 at 15:02 Ik heb toch echt genoten van de smaak van dat vlees!!!
31 Dec 2021 at 21:33 heel lekker, grote porties, snel geleverd. top
9 Dec 2021 at 21:37 Vlees: héél goed. Rijst was te plat gekookt (en met een soort tomatensaus? Waar ik niet om gevraagd heb). Had bij opmerking om looksaus gevraagd en kreeg helaas een zure groentensaus in de plaats. JAMMER... BEZORGING WAS HEEL SNEL EN VRIENDELIJK!!!
11 Oct 2021 at 22:31 Vriendelijke bezoregers goede afleverinf en onze gastzn vinden eten heerlijk
1 Oct 2021 at 19:18 Eten was verzorgd en warm aangekomen . Eten was lekker maar toch een minpuntje : Wil niet muggenziften maar men zou je de keus moeten laten hoe de biefsteak gebakken moet zijn en voor mij was het te hard . Bleu gebakken is hard genoeg .
27 Sep 2021 at 18:44 eten was koud omdat ik om 01.30 uur aan het wachten was, de afhaalkoerier (takeaway) bracht niet, dus ging ik zelf mijn eten halen